top of page

Getingedalens Gröna

Hurra, jag kom in!

Jag ska gå en utbildning! Egentligen har jag varken tid eller råd att plugga i år men å andra sidan har jag lärt mig att leva nu, ta chanserna när de kommer och leva min dröm. Klyschigt men sant. Jag har slutat att missa möjligheter som erbjuds mig.


Varför jag skriver om detta i trädgårdsbloggen beror på att det är en odlarutbildning och förmodligen kommer mina blogginlägg under tiden mars-oktober att genomsyras av kursinnehållet. Förhoppningsvis. Jag tror att det kommer att bli en riktig energiboost.


Det är dock ingen klassisk odlarkurs, nej en sådan hade jag inte lockats av, det känns för basic nu när jag har hållit på så länge. Det här är en utbildning som börjar ungefär där jag står med mina jordiga stövlar och ger mig fördjupade kunskaper och vidare perspektiv i trädgården.

Rikkentorp

I Rikkenstorp odlar man med en filosofi som tilltalar mig och den kompetens och det material som bygger upp verksamheten på den gamla finnmarksgården känns enormt spännande och igenkänningsfaktorn är hög.


Jag är så glad!


Småskalig Odling


Småskalig odling kursplan

コメント


bottom of page