top of page

Getingedalens Gröna

Urtrist

Urtrist. Smutsig snö, inga skidspår och slask.


Jag blundar och drömmer. Framåt och bakåt. Försöker fokusera på sånt som komma skall. Kul saker som är värt att notera i kalendern är Trädgårdsdagen i Karlslund den 22 maj. Eller Tusen Trädgårdar den 3 juli. I år ska jag inte delta utan åka runt och njuta. Eller ligga vid en sjö och djupandas.


Allt om Trädgård har publicerat en sammanställning över årets trädgårdsmässor. Nu när vår egen Din Trädgård uteblir så får man lyfta blicken lite högre och kanske sikta in sig på en annan ort.


Odlings-TV har startat en serie med lite längre filmer, ungefär som trädgårdsprogram på TV. Inte samma tekniska kvalitet men definitivt ett innehåll av intresse.


Jag hittar ingen information om huruvida SVT:s Trädgårdstisdag kommer tillbaka. Är det någon där ute som vet mer än jag så tar jag gärna emot den informationen. Jag gillar programmet.


Man borde kanske titta igenom sin låda med fröer men jag väntar lite till. Min sambo har dock lagt lite chilifrön i blöt för att se vilka som har liv i sig. På chilifronten är det dags att starta nu. Skulle egentligen passa på att ta in lite jord nu när säckarna har tinat.


De drömmar som inte letar sig framåt kretsar kring tider som flytt. Ack ljuva sommarkvällar…


Ack du ljuva sommartid...
Mer snö eller mer sol, tack.

Comments


bottom of page