

Mera grönt på menyn
Det börjar bli dags att fundera på julmaten. För mig är det egentligen inte så viktigt att den är julig, bara den är god. Att tänka...
Dec 12, 2018
0 comments


Vitlöksflätor och skön skörd
Japp! Vitlöken har torkat, flätats och hängts upp. Det bådar gott. Vi har ännu inte avslutat förra årets skörd. Kanske något spretiga men...
Aug 8, 2018
0 comments


Midsommarskörden
Midsommarhelgen är passerad och det innebär en ny fas i köksträdgården. Sparris får skördas till midsommar, därefter ska den gödslas och...
Jun 27, 2018
0 comments


Sommarvärme, avhärdning och plantering
Det var värst vad varmt det blev. I växthuset blir det 30 grader eller varmare under dagarna och det är inte vad min spenat vill ha. Tack...
May 9, 2018
0 comments


Det gror!
Visserligen har vi mycket snö kvar men det smälter allt mer och jag kan börja se vad som har hänt i bäddarna under vinterdvalan. Det...
Apr 11, 2018
0 comments


Slow life
Alltså… det har inte hänt så mycket sedan sist. Om man tycker att det här inlägget är av karaktären gripa efter halmstrån så har man nog...
Mar 7, 2018
0 comments


Förodling, sportlovsljus och döda bin
Det blev ett tjusigt reportage! I lördagens Bostadspuls berättar jag om hur jag förodlar och det jag ska berätta idag blir mest kött på...
Feb 21, 2018
0 comments


Att odla trendväxter
Här kommer det tredje inlägget på temat Odlingsplan 2018. Grunden till denna är förstås vad jag vill konsumera men även samlade...
Jan 24, 2018
0 comments